DEOdrive

DEOdrive

DEOdrive is een Nederlands consultancybureau, dat zich gecommitteerd heeft een bijdrage te leveren aan de transitie naar een zero-emissie energiesysteem.

DEOdrive is opgericht in 2010 en heeft haar hoofdkantoor in Leiderdorp in Nederland. DEOdrive opereert in het hart van veranderende ecosystemen en ontwikkelende businessmodellen. DEOdrive heeft een netwerk opgebouwd van leveranciers van waterstoftechnologie, de automotive industrie en lokale overheden die de problemen van het fossiele tijdperk het hoofd willen bieden. onder de klanten van DEOdrive bevinden zich energiebedrijven, netbeheerders, lokale overheden en internationale bedrijven op het gebied van bouw en transport.

Producten und Diensten

DEOdrive levert advies en projectmanagement. Daarnaast is DEOdrive importeur van de Kangoo ZE H2, een volledig elektrische bestelwagen met een brandstofcel als range-extender. Op verzoek van klanten ontwikkelt DEOdrive ook grotere elektrische bestelwagens en vrachtwagens met een brandstofcel range-extender. Tot slot levert DEOdrive ook diensten en producten die ondersteunen bij het installeren van waterstoftankstations. DEOdrive is uw one-stop-shop.