Hansa Green Tour

Hansa Green Tour

Netwerkreis voor duurzaamheidsprofessionals. De Hansa Green Tour Wintereditie naar de World Sustainable Energy Days in Oostenrijk is een unieke netwerkreis met elektrisch vervoer naar een van de grootste duurzaamheidsevents van Europa.

Hier zal o.a. worden deelgenomen aan het congres E-Mobility & Smart Buildings, netwerkreceptie met de Nederlandse ambassade, diverse interessante bedrijfsbezoeken en netwerkdiner van de World Sustainable Energy Days.

Centrale thema’s tijdens deze 4-daagse reis zijn elektrische mobiliteit, het zelf opwekken en opslaan van duurzame energie en de integratie in slimme gebouwen.

Heeft u beperkte exportervaring? Wilt u de kansen op een (nieuwe) buitenlandse markt verkennen of vergroten? En heeft u behoefte aan nieuwe netwerken en contacten met potentiële buitenlandse klanten voor afname van uw product of dienst? Dan kunt u wellicht gebruik maken van een zogenoemde SIB voucher van RVO.(hyperlink). Daarmee kunt u tot 50% subsidie krijgen op deelname aan de Hansa Green Tour Wintereditie naar de World Sustainable Energy Days in Oostenrijk. Vraag naar de voorwaarden bij RVO of stuur een email naar info@hansagreentour.com (hyperlink) en dan helpen wij u verder.

Vervoer

Heeft u zelf geen geschikte auto maar u wilt wel deelnemen? Geen probleem, dan proberen wij u in te delen bij een van de andere deelnemers en/of kunt u meerijden in een voertuig van de organisatie.

Stap in en rij van 1- 4 maart ook mee!